Trapa Azúcares Bonboniéra bez přidaného cukru slazené maltitolem 142g

Kód: 877154
225 Kč 201 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
2.4.2025
Směs španělských pralinek bez přidaného cukru slazené maltitolem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Objevte lahodnou směs čokoládových pralinek Trap Sin Azúcar, která nabízí dokonalou kombinaci chuti a zdravější alternativy. Tyto pralinky jsou bez přidaného cukru a slazené maltitolem, což je sladidlo s nižším glykemickým indexem oproti běžnému cukru. Balení o hmotnosti 142 g obsahuje různé druhy čokoládových pralinek, které uspokojí vaše chuťové buňky, aniž byste museli dělat kompromisy ve zdravém životním stylu. Jsou ideální pro ty, kdo si chtějí dopřát sladkou pochoutku s menším množstvím cukru, ať už při každodenním mlsání, nebo jako elegantní dárek pro milovníky kvalitní čokolády. Dopřejte si sladké potěšení bez výčitek s Trap Sin Azúcar! 🍫

Složení: sladidlo(maltitol),rostlinné tuky a oleje(kokosový,slunečnicový,olivový),kakaové máslo, kakaová hmota, sušená syrovátka,kakaový prášek se sníženým obsahem tuku,plnotučné sušené mléko, lískooříšková pasta, odstředěné sušené mléko, mrazem sušené maliny, emulgátor(sojový lecitin),aromata. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Není vhodné pro diabetiky.  Nadměrná konzumace může vyvolat laxativní účinky, výrobek může obsahovat jiné ořechy. Bez palmového oleje, neobsahuje lepek

Nutriční hodnoty na 100g: Energie 1993kJ/482 kcal, tuky 35g, z toho nasycené mastné kyseliny 23g, sacharidy 52g, z toho cukry 7g, bílkoviny 4,8g, sůl 0,14g

Země původu: Španělsko

Skladujte v suchu a chladu

Obsah:115 g

Rozměry: Výška 15 cm x šířka 22 cm x 3,5 cm


 

Výrobce: Paloma plus s.r.o., E.Belluša 6936/12, Piešťany, 92100 Slovensko

Doplňkové parametry

Kategorie: Belgické pralinky
Hmotnost: 1 kg
Počet kusů v balení: 10

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Mysleli jste si, že jsou mniši ctihodní muži oddaní přísnému půstu a tichému rozjímání? Omyl! I mniši občas podlehnou vášni. Důkazem toho je, že čokolády Trapa vznikly v roce 1891 v trapistickém klášteře ve Španělsku.

Tak se ani vy se netrapte odříkáním a dejte si nějakou opravdu dobrou čokoládu. A jestli náhodou držíte dietu, zkuste čokoládu se stévií, neobsahuje žádné přidané cukry.