Camille Bloch čokoláda Ragusa Blond 400g

Kód: 2185
641 Kč 572 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
16.1.2025
Švýcarská čokoláda Ragusa nově s bílou čokoládou,karamelem a ořechy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tradiční recept z roku 1942 doplňuje nyní Camille Bloch řadu Ragusy o novou Ragusa Blond. "Blonde" je zcela nová kategorie čokolády. Jasně ji odlišuje od bílé čokolády, chutná jemně sladce. Název je odvozen od zlatožluté barvy, kterou zvýrazňuje karamel a poskytuje společně s pralinkovou náplní a ořechy, opravdový kulinářský zážitek. Ragusa čokolády jsou vyhledávány milovníky čokolády ve Švýcarsku i v zahraničí .

Složení: cukr, lískové ořechy (z toho 10% celých), kakaové máslo, zkaramelizované mléko v prášku 19% (sušené plnotučné mléko, karamelizovaný cukr 3 %), kokosové máslo, rostlinný tuk: kokosový, sušené odstředěné mléko, sójová mouka, kakaová hmota, emulgátor: řepkový lecitin , čistý vanilkový extrakt. Může obsahovat stopy mandlí.
Obsah bílé čokoláda 25%, pralinkové náplně 64%. Bílá čokoláda obsahuje minimálně 23% kakaa.

Výživové hodnoty na 100g :   Energetická hodnota : 2442 kj / 586 kcal

                                                  Tuky 38 g z toho nasycené mastné kyseliny 17 g

                                                  Sacharidy 51 g z toho cukry 48 g

                                                  Bílkoviny 8,4 g

                                                  Sůl 0,12 g

emě původu:  Švýcarsko

Výrobce: CHOCOLATS CAMILLE BLOCH SA Grand-Rue 21, CH-2608 Courtelary

Obsah: 100g

Rozměry: Výška 5,5 cm x šířka 27 cm x hloubka 4 cm

Výrobce: CHOCOLATS CAMILLE BLOCH SA Grand-Rue 21, CH-2608 Courtelary, Švýcarsko

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Hmotnost: 1 kg
Počet kusů v balení: 6
EAN: 7610008005384

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Čokoláda Camille Bloch Ragusa vám zaručí ten pravý požitek z mlsání. Aby ne, Švýcaři jsou na výrobu čokolády odborníci na slovo vzatí! Ragusa čokolády jsou oblíbené mezi milovníky jejich lahodné chuti ve Švýcarsku i v zahraničí.